DE GOUDEN ROK STIJL JE ZO!

DE GOUDEN ROK STIJL JE ZO!

De gouden rok is een hebben item, maar pas op, als je hem niet goed combineert dan wordt het een tuttig rokje. En daar zitten we natuurlijk niet op te wachten!

Oh wat hou ik van de stijl van de Franse fashion blogger Noholita.  Deze outfit met gouden rok, is wat mij betreft een topper! Ze draagt de rok extra hoog en gebruikt een vrij basic T-shirt en een stoer leren biker jack om de outfit mee af te stylen. Perfect voor een casual day.

Wil je deze gouden rok iets feestelijker richting kerst dragen dan zou ik er een toffe oversized blazer bij dragen en zou je het witte basic T-shirt kunnen vervangen voor een mooie zijden top of soepele blouse.

Verliefd op de netkousen trend? Het is een match made in heaven bij de gouden rok, draag er dan een paar killer heels onder, want met kerst mag je best even fijn uitpakken.

LAAT JE INSPIREREN HIPPE MAMA’S!

De gouden rok shop je hier, | de netkousen shop je hier, en de tofste trendy<fishnet socks hier | De toffe zwarte blazers Ik zou mijn favoriete Toral boots eronder dragen of gaan voor een paar high heels.  Ik zou voor de feestdagen het witte basis T-shirt vervangen voor  een mooie top of blouse van & Other Stories, die winkel is sinds hi in Utrecht ect een verslaving voor mij.