• 17 October 2018
  • Uncategorized

Stoere jongens outfit met favoriete winterjas voor tieners!

Jassen, ze zijn er in overvloed. Gelukkig maar, want zo is er voor iedereen een model.

En voor wie liever niet gaat voor dat korte jack, de sportieve bomber of de wollen caban, is er de favoriete winterjas van tieners ; Airforce winterjas voor kinderen. Airforce is erg geliefd door tieners en puber.  Het model doet het altijd goed en misstaat eigenlijk niemand. Wat je stijl ook is. Mijn zoons hebben er inmiddels alle drie één, niet allemaal van dit seizoen, maar de kwaliteit is zo sterk en mooi dat we ze door de jaren heen bewaard hebben. Ze worden nog steeds met liefde worden gedragen van broer naar broer. ( En dat is heel uitzonderlijk bij ons)

Mees had deze winter een nieuwe versie nodig. Deze warme Airforce parka in geweldige kleur voorzien van fake fur bontrand (kan er af) was direct favoriet nummer 1 bij hem.

Mees is zijn stijl aan het veranderen en wil tegenwoordig een zo’n clean mogelijke outfit. Hij combineert de jas daarom met een antraciet jogpant en een vrij basis sweater( maar wel met hele gave details)  Zo heeft hij wat mij betreft een outfit naar zijn en mijn smaak gecreëerd. Zolang we nog mogen genieten van de zomerse herfstdagen   draagt hij er een groen Tommy Hilfiger shirt onder zodat de sweater ook nog eens even uit kan.

Nu is het wachten alleen nog op écht herfst, maar je snapt het al, met deze jas sla je de plank nooit mis en wij raden je dan ook zeker aan om er snel één aan te schaffen want Airforce is zo’n merk dat nooit uit de mode gaat. Hierdoor zal er een run opkomen zodra de temperatuur daalt. Ga voor de klassieke kleuren zoals donkerblauw of zwart, of doe eens gek en kies voor het Airforce exemplaar die Mees draagt in prachtig groen.

Ga je liever voor de sportieve look draag er dan een stoere pet bij!

Shop de kleding die Mees draagt in deze outfit!
Airforce winterjassen voor jongens en meisjes 
sweater met toffe details – echt zo tof!
T-shirt Tommy Hilfiger
sweatpant met gave tekst op drawstring nu met korting! 
winterse pet in flessengroen

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.