• 28 February 2018
  • Winactie

WIN outfit van je favoriete kinderkledingmerk via Roetgerink

Je kan het bijna niet gemist hebben, maar voor iedereen die een paar dagen weg is geweest of gewoon lekker heeft liggen slapen in de vakantie. We vieren deze week de KIDSWEEK bij Roetgerink. Omdat het vandaag woensdag is en we halverwege de KIDSWEEK zijn, hebben we vandaag een knaller van een giveaway voor jullie.

WIN een outfit van je favoriete kinderkledingmerk!

Say what???

Ja, het staat er echt! Vandaag maak je kans op een outfit van je favoriete kinderkledingmerk bij Roetgerink. Meedoen is super simpel. Bekijk alle fantastische merken die Roetgerink in de collectie heeft en laat ons in een reactie weten wat jouw favoriete merk is en of je de outfit voor je zoon of dochter wilt winnen. That’s it! Simpel toch? Meedoen via JustbyManon Facebook kan natuurlijk ook altijd.

De winnaar van deze te gekke giveaway is Naomi Opdam. Stuur je win@justbymanon.nl snel een mailtje zodat we een afspraak kunnen maken om je cadeau in ontvangst te nemen. 

Vergeet ook niet dat wij aanstaande zaterdag bij Roetgerink in de winkel zijn, op de kinderafdeling om stylings te doen en twee modeshows te stylen. De modeshows zijn om 13 uur en 15 uur. Dus kom gezellig kijken of schrijf je kinderen nog in voor een privé styling.

Related Posts