• 26 October 2016
 • Winactie

Win 3x je favoriete Moodstreet item.

Hebben jullie de nieuwe wintercollectie van Moodstreet gespot?

Voor jongens, meiden en baby’s, de Moodstreet collectie van deze winter is helemaal te gek. Het is vandaag woensdag en dat betekent tijd voor een toffe giveaway. Dit keer doen we het even heel anders, maar een ding staat vast. Je kunt je favoriete items uit de nieuwe Moodstreet wintercollectie winnen. Dat wil je toch niet missen?


Hoe maak je kans op 3x je favoriete Moodstreet item?
via Instagram:
Maak een foto van het topstuk uit de Moodstreet collectie ( bij een winkel in je buurt ;-)) of gebruik een printscreen van het internet. Plaats die foto op je instagram account en tag @justbymanon en @moodstreet gebruik #moodstreetjustbymanon en vertel ons in welke kinderkledingwinkel en/of online webshop jij het liefste je Moodstreet collectie koopt.


Via facebook:
Plaats je foto of printscreen of link in de reactie van de winactie op Facebook JustbyManon, tag jouw favoriete kinderkledingwinkel of webshop met Moodstreet.

Ilona Landman – Melisse van der Velden – Cindy Sanders jullie winnen een kadobon van 50 euro om je favoriete Moodstreet item te kopen bij jouw Moodstreet winkel of online shop naar keuzen. Mail je ons voor 21 november 2016 op info@moodstreet.nl . 

Laat je ons weten voor welk item jij gaat?

De Moodstreet verkooppunten vind je hier.

moodstreet-winactie-winter-2016
)* of een ander Moodstreet item, indien het favoriete item niet op voorraad is.

Related Posts

Comments

2 comments

 1. Daan moerland

  02 November 2016

  Zo een geweldig leuk merk vind ik het ik zou graag deze willen winnen voor mn kleine knuffelkontje https://www.kixx-online.nl/moodstreet-fluffy-jurk @moodstreet @kixx-online.nl

 2. Aline

  26 October 2016

  https://www.kixx-online.nl/moodstreet-sweatpants-63676 Gaaf voor mijn oudste in 122 en als we shoppen doen we dat bij Kixx Online!

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.