• 21 February 2018
  • Brand talk, woMANONly

VERLIEFD!

De roze fase heb ik als kind volgens mij nooit gehad. Ik was zo’n meisje die in bomen klom én met polsstok en al in het boerenslootje terecht kwam… en met kikkerdril en al er weer uit.

Ik ben niet het prototype barbiegirl, maar deze zomer ben ik verliefd op alles wat roze is! Dit tot overmaat van ramp volgens mijn mannen in huis.

Dolverliefd werd ik op deze schoenen van Fiamme Footwear. Zo verliefd dat ik ze zelfs voordat ze online gingen al bestelde…. En nu ze binnen zijn blijken ze zelfs nog véél toffer dan op het plaatje van de Monar webshop waar ik ze bestelde. Dolblij dus met mijn pink/lila sneakers.

Nu moet ik me inhouden om niet nog een paar te kopen, want nu ik weet dat deze zó tof zijn, smaakt dat naar meer…

Benieuwd naar alle kleuren en modellen? Bekijk ze allemaal hier of hier

   

Related Posts