• 27 September 2018
  • Kindermode styling

Toffe herfstoutfit voor jongens

Laat de herfst maar beginnen!

Met deze toffe herfstoutfit voor jongens in warme herfstkleuren is je zoon helemaal klaar om de herfst te trotseren. Stiekem kan ik niet wachten tot de herfst zijn intreden doet, niet omdat ik zo van de regen hou.. integendeel! De prachtige kleuren aan de bomen, de warmte in huis en de meest geweldige tussenjassen.

Zoals dit toffe jack met boyfriend fit en zachte teddy binnenvoering, perfect voor de herfst! Naast dat dit een heel gaaf jack is voor jongens, is dit jack unisex en dus ook uitermate geschikt voor stoere meiden.

sweater weather

De prachtige groene kleur van de sweater combineert fantastisch met de bordeaux rode broek. De broek gemaakt van een lichte stretch stof is afgewerkt met stoere ritsen bij de zakken en aan de onderzijde van de pijpen. Voor alle smalle boys is het heel goed nieuws want de broeken van Street Called Madison hebben zoals je kan zien bij Xavier een prachtige smalle fit.. Het roze shirt onder de sweater zorgt net voor een toffe onverwachte twist in deze outfit, yes roze voor boys!

Een heerlijke warme sjaal en stoere boots, helemaal klaar voor de herfst.

Jack boyfriend fit 
Sweater
Shirt 
Broek
Sjaal

 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.