• 02 November 2018
  • Budget, Shop favorieten

Today’s mood 1980

Vandaag gaan we terug naar het begin van de jaren 80. Today’s mood 1980!

Ach, het begin van de jaren 80. Om heel eerlijk te zijn, kan ik me niet heel bewust iets van herinneren. Een aantal flarden van dingen die we deden op de kleuterschool komen naar boven, maar dat kunnen ook herinneringen zijn die ik weet naar aanleiding van foto’s die ik in een album heb staan.

Maar goed, we hebben het niet over mijn herinneringen, we hebben het over kindermode hier op JustbyManon. En dat is precies wat je vandaag van me krijgt: een fijne dosis budgetvriendelijke inspiratie voor je dochter.

In deze mix and match is het retro gevoel lekker aanwezig en dat is helemaal HOT! Koop er nog een zwarte legging of maillot bij en de garderobe van je dochter is compleet.

Welke items zou jij combineren tot een toffe outfit? Ik zou gaan voor:

1 + 2 + 3 + 7 + zwarte maillot

4 +7 + 9 + 10

1 + 6 + 7 + 8 + zwarte maillot

 

 

1. jas
2. shirt “today’s mood”
3. geruit rokje
4. oversized vest
5. overhemdjurk met hartjes
6. bordeauxrode sweater met volanten
7. leren enkellaarsjes
8. groen corduroy rokje
9. geruite broek
10. stoere blauwe sweater

Related Posts