• 01 December 2017
  • Kindermode styling

Time for some glitter

Het is december! Nu kunnen we niet meer om glitters, goud en zilver heen. Alhoewel het tegenwoordig niet eens feest  hoeft te zijn om glitters aan de outfit van je dochter toe te voegen.  Want zeg nu zelf, glitter & glam maken het leven altijd mooier!

Met de feestdagen voor de deur is het extra leuk om los te gaan met glitters. En zoals je in de styling van vandaag kunt zien, hebben wij dat ook echt gedaan.

De nieuwe Molo kerstcollectie leent zich erg goed voor de feestelijke touch. Het mooie goud gebreide truitje is een perfect match met het zilveren rokje. Ja hoor…. goud en zilver in één outfit is toegestaan.

Dit wordt met de stoere streep legging met glitter van Scotch R’Belle iets minder chique en maakt deze outfit daardoor niet alleen geschikt voor het kerstdiner maar draagt je dochter het liefst elke dag!

Zit heerlijk en je outfit is gelijk compleet door toevoeging van de XL pompom voor in het haar.

Hoog tijd dus om de outfit voor kerst van je dochter klaar te maken en in te haken op deze fijne glitter trend. Zo ben je dit jaar eens lekker op tijd om je favoriete glitter items voor haar te scoren!

Om je te inspireren hebben wij voor jullie dochters alvast de outfit gefotografeerd…. Now i‘ts time to shine.

   

Kleding Kids Department.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.