• 01 April 2018
  • Outfit inspiratie kids

Tijd voor ijsjes!!!

Ach, was het maar weer tijd voor ijsjes

Ohhh, wat baal ik toch van die regen de hele tijd. Ik wil nu wel weer mooi weer, lekker zonnetje en echt wel wat warmer mag zeker ook. Ik wil namelijk heel graag het eerste ijsje van dit jaar gaan halen bij de ijssalon. Een feestje vind ik dat altijd.

Wat ook een feestje is, is deze gave outfit voor kleine meisjes met een jumpsuit vol met ijsjes. Hoe gaaf is die? En heb je gezien dat het ijsjes zijn met allemaal verschillende gezichtsuitdrukkingen? Ik vind hem supergaaf. Het liefst trek je deze natuurlijk gewoon helemaal zo aan bij je dochter, maar soms kan een vestje erbij toch wel heel handig zijn. Kies er dan eentje uit in een lekker knalkleurtje, zoals dit ajourgebreide exemplaar.

jumpsuit Stella McCartneyvest Le Big

     

Related Posts