• 19 October 2017
  • Kindermode styling, Shop love

Kindermode styling event The Kids Republic

Stylen in de allergrootste kinderkledingwinkel van Nederland? Met een volmondig YES antwoordden wij toen we de aanvraag van The Kids Republic kregen.. dat leek ons te gek, en dat bleek nog meer dan perfect te zijn!

Gisteren was het dan zover.. Het JustbyManon styling event in kinderkledingwinkel The Kids Republic was druk. De kinderkleding collecties en keuze zo enorm groot, de kinderen heel enthousiast. Kortom de dag was zó ontzettend gezellig.

In september nét na de opening van The Kids Republic deed ik al een fotoverslag van deze 1100 m2 grote kinderkledingwinkel. Neem alvast een virtueel kijkje…

STYLEN ER OP LOS!

Zo’n mega kindermode winkel was voor ons óók wel even een uitdaging, maar na 9 styling events in verschillende kinderkledingwinkels dit winterseizoen kunnen wij met droge ogen zeggen dat we met alle kinderkledingmerken deze winter al wel gestyled hebben. Onderhand weten we precies welke items en kleuren van merken goed matchen en waar de key items te vinden zijn.

Toch vonden wij na de stylingdag in The Kids Republic nog prachtige items die we dolgraag hadden willen laten zien in de styling… Bij The Kids Republic is de keuze echt reuze zelfs wij hadden ogen en oren te kort.

Door het mega kindermode, tienermode en babymode aanbod kun je bij The Kids Republic zo fijn al die collecties mix & matchen tot een eigen stijl. Dat is de kracht van deze toffe shop.

Ben je nog niet bij The Kids Republic in Bilthoven geweest? Neem dan even een kijkje in The Kids Republic foto report dat ik van deze winkel gemaakt heb. En scroll daarna lekker door een selectie van de outfits die wij tijdens het styling event gemaakt hebben.

Misschien een beetje overbodig om te zeggen maar alle items zijn verkrijgbaar in de fysieke en online kinderkleding winkel The Kids Republic.

        

Vragen over een item, outfit of merk? Stel ze gerust…

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.