• 08 September 2017
  • Shop love

De grootste kinderkledingwinkel van Nederland

Yes ik heb hem gezien, ik heb het gevoel van in de grootste kinderkledingwinkel te lopen ervaren én ik heb me laten inspireren en mijn ogen werkelijk eruit gekeken!

De grootste kinderkleding winkel van Nederland is maar liefst 1100 m2 groot.

Ik kan je vertellen dat het met zo’n oppervlakte en aanbod in babykleding, kindermode en tiener fashion eigenlijk onmogelijk is om niet je favoriete looks te scoren!

In het hart van Nederland, in Bilthoven of all places, is vorige week The Kids Republic geopend. Deze mega mooie kindermode winkel is er voor iedereen die dol is op fysiek shoppen, maar het een ergernis vindt dat je in de meeste kinderkledingwinkel maar een beperkt aanbod hebt.

Bij Kids Republic is bijna geen NEE te koop, en de keuze is reuze! Opzoek naar een winterjas? Bij The Kids Republic hoef je niet te kiezen tussen ( als je geluk hebt) 10 verschillende modellen. Ik geloof dat ik er wel honderden heb gezien van zo’n 60 merken…. Nog nooit de perfecte denim gevonden? De jeanswand is zo groot, wedden dat jij daartussen ook je favoriete merk en model voor je kinderen vindt.

Het aanbod van zo’n 100 verschillende kinderkleding merken bij de kinderkledingwinkel The Kids Republic wisselt wekelijks, hierdoor is het altijd weer een verrassing om binnen te stappen.

Parkeren doe je gewoon gratis én voor de deur.  Zo stap jij relaxt met je kinderen binnen in de mega kinderkledingwinkel die The Kids Republic heet.

Heb je toch niet genoeg aan de 100 merken die in de winkel The Kids Republic in Bilthoven liggen, dan kun je vanuit huis ook de complete collecties uit The Kids Republic webshop online bestellen.

       

De grootste, hipste en stoerste kinderkleding winkel van Nederland. Kom langs en ontdek meer dan 100 topmerken op +1000m2!

Vinkenlaan 33
3722 AH Bilthoven

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.