• 09 August 2017
  • Brand talk

The Future is Ours AW 2017

The Future is Ours AW 2017: Yeti territory

The Future is Ours, het stoere merk voor jongens, komt dit seizoen weer met een ontzettend gave collectie. Deze keer zijn de prints geïnspireerd door Yeti (oftewel de verschrikkelijke sneeuwman) en dat is echt tof!

Yeti zelf staat afgebeeld of er staan statement teksten op die bij het winterse thema horen, zoals ‘dont eat yellow snow’ en mijn favoriet ‘I like snowboarders, they are yummy’. The Future is Ours heeft dit seizoen veel blauw dus daar zullen de meeste jongens blij van worden.

Omdat het winter is, zijn er dit seizoen eigenlijk vrijwel alleen sweaters in de collectie te vinden. En of je zoon nou van kleurrijke prints houdt, van een statement tekst, van een all over printje of liever een fotoprint op zijn sweater heeft. Bij The Future is Ours hebben ze overal aan gedacht en hebben ze alle soorten prints gebruikt, zodat er voor iedere jongen wel iets bij zit wat hij graag wil dragen.
De rodeo sweater is er eentje die ik er even uit wil lichten. Deze sweater lijkt van een afstand effen te zijn, maar heeft een ontzettend mooie allover print in een nèt iets lichtere kleur dan de sweater zelf.

De nieuwe herfst winter collectie is verkrijgbaar in de webshop van The Future is Ours, maar ook bij Kids Department, Orange Mayonnaise en Kixx Online

        

Related Posts