• 02 July 2019
  • Van de blogger...

SundaySchool Beachclub #4 kindermode zomer 2020

Als je op kindermode gebied nooit iets wilt missen en geïnteresseerd bent in de collecties van (nieuwe) Nederlandse & Internationale merken dan is de SundaySchool een beurs die je niet mag missen.

Afgelopen zondag 30 juni 2019 vond de 4e editie plaats. De verwachtingen na de voorgaande inspirerende edities waren hoog gespannen. De grote vraag galmde al een tijdje rond. Voor welk thema zou de SundaySchool organisatie deze editie zijn gegaan?

Welkom in de SundaySchool Beachclub!

Zodra je uit je auto stapt bij ‘de Fabrique’ de locatie van de SundaySchool, hoor je de fijne beat van de muziek al op de achtergrond. Terwijl je het terrein op wandelt wordt je naar het binnen terrein de ” BeachClub” gezogen. Op dit terrein waar de hele dag een Dj live muziek draait, zijn de eerste stands van merken geplaatst. Met palmbomen op iedere hoek waar je maar kan kijken, zand en een heuse strandbar met schommels vergeet je bijna even dat je op een beurs beland bent.

Vanuit het binnenterrein met de ‘ Beachclub’ kun je alle hallen met meer dan 200 merken bereiken. Terwijl je start met een drankje kun je onderhand via de SundaySchool app kijken in welke hal je wilt starten. Of volg je de looproute die je langs alle merken leidt.

Wij nemen jullie in een vogelvlucht mee over de SundaySchool. Aangezien wij de modeshows tijdens de SundaySchool organiseren heb ik een aantal foto’s op de dag vóór de beurs én heb ik aan het einde van de zondag na de shows nog even een kort rondje langs de hallen gedaan om jullie mee te laten genieten van het fijne sfeertje tijdens de SundaySchool.

De volgende editie is zondag 12 januari 2020! Same place different theme.

Zien we jullie dan weer?

   

          

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.