• 21 June 2018
  • Van de blogger...

SUNDAY SCHOOL

KINDERMODE FEESTJE

Op zondag 1 juli is het weer tijd voor een waar kindermode feestje: kindermode beurs Sunday School. Tijdens deze editie van Sunday School zullen meer dan 150 fantastische kindermode merken hun spring / summer collecties voor 2019 presenteren aan retailers, stylisten en andere geïnteresseerden uit de retailbranche.

Afgelopen editie was een groot succes en kreeg lovende recenties van bezoekers. Deze editie is dan ook nog groter en beter dan de vorige keer. Nog meer (internationale) kindermode merken hebben zich aangemeld en hebben een plekje weten te bemachtigen bij de succesvolle beurs.

JustbyManon fashionshow

Ook wij van JustbyManon zullen weer aanwezig zijn tijdens Sunday School. Net als vorige keer zullen wij twee spetterende modeshows organiseren. We zijn ons ervan bewust dat de verwachtingen na zo’n succesvolle eerste editie nóg hoger zijn, maar dat gaan we zeker waar maken. Groot verschil deze keer is namelijk dat er twee verschillende shows zullen zijn. Er zullen dus nog meer merken en gave outfits voorbij komen tijdens de modeshows. Onze 40 modellen zullen, onder leiding van Roel Ruyten, over de catwalk lopen op muziek verzorgd door Claire Granlund. De shows zullen om 13.00 uur en om 15.00 uur plaatsvinden en uit ervaring van vorige keer is gebleken dat je er op tijd bij moet zijn om een goed plekje te bemachtigen. Het beloven twee spetterende shows te worden, dus kom zeker kijken als je op Sunday School aanwezig bent.

Onze topmodellen zullen kleding showen van de volgende merken:

 

Dat ziet er veelbelovend uit toch? Geloof ons, deze shows wil je niet missen!

Wij hebben er enorm veel zin in en onze modellen kunnen ook niet wachten. Is het al 1 juli?

Zien we je dan?

xx

Manon, Rosanna en Sonja

Sunday School vindt plaats op zondag 1 juli van 9.30 uur tot 19.00 in De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht. Met de modeshows om 13.00 uur en om 15.00 uur!

 

 

 

 

 

 

Related Posts