• 31 January 2019
  • Kindermode styling

Styling opdracht kindermode : lookbook nOeser zomer 2019

De Noeser ss 2019 collectie met als  thema ‘Botanical Burst’  was écht een collectie vol met musthaves. Zo te gek dat wij als JustbyManon team de opdracht kregen om de styling voor deze kindermode collectie op ons te nemen.

Op het moment dat wij de nOeser zomercollectie  voor het eerst onder ogen kregen waren wij opslag verliefd! De voorbereidingen voor deze stylingopdracht was daardoor oprecht een feestje. Wat een top job hebben wij toch!

Eeuwig zonde dat de zomer collectie 2019 van nOeser nooit in de winkels zal verschijnen.

Voor de fotoshoot van deze collectie besloten we om voor een locatie te gaan op kinderdag verblijf Kidslodge. Bij Kidslodge hebben ze een mini kweekkas en een moestuin; The perfect match voor deze collectie!  Met verse groente & fruit konden we de tekst  ‘DO NOT CARROT ALL’  uit de collectie extra uit lichten. De modellen zouden vooral lekker moeten spelen met alles wat er was…

[ moodboard] 

[Hierbij een aantal foto’s die ik achter de schermen tijdens de fotoshoot heb gemaakt]

Het uiteindelijke resultaat lookbook nOeser 2019 zie je hieronder.

Fotografie: Jeannine Rijsdijk – Vier de liefde fotografie
Locatie: Kidslodge Houten 

Stylist + set designer : Manon + Rosanna @JustbyManon

Samen kwamen we tot een sterk eindresultaat dat de collectie van nOeser naar een hoger niveau zou brengen. Nog steeds zijn wij verdrietig dat deze topcollectie zich nooit kan bewijzen.

Related Posts