• 17 April 2018
  • Kindermode styling

STYLING EVENT VAN TILBURG KIDS – LOOXS – INDIAN BLUE JEANS OP ZATERDAG 21 APRIL

Op zaterdag 21 april vindt er voor de allereerste keer een exclusief Looxs & Indian Blue Jeans kindermode styling event plaats bij Van Tilburg Kids in Nistelrode. En jij kan daarbij zijn!

Van Tilburg is die súper gave winkel en webshop. Ja, die van de reclame! Met meer dan 600 toonaangevende merken onder één dak is het een shop walhalla voor het hele gezin.

Vind jij de collecties van Indian Blue Jeans en Looxs ook zo gaaf en heb je altijd al een keer een styling event willen meemaken van het JustbyManon styling team? Dit is je kans.

Wij geven op zaterdag 21 april van 11:00-16:00 uur styling sessies bij Van Tilburg kids. Op deze dag kun je ons om stylingadvies vragen en laten we je tijdens een privé styling sessie zien hoe je met Looxs en indian Blue Jeans een fijne zomergarderobe voor je kinderen kunt samenstellen.  Voor de finishing touch maken we een aantal foto’s van je kindje om dit moment in style af te sluiten.

Kortom, volop inspiratie en fun voordat de zomer losbarst. 

Wil je dolgraag bij dit event aanwezig zijn?  Schrijf je dan snel in. Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend -begin of eindmiddag ( wij zijn er tussen 11:00-16:00)  – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving met tijdstip door. 

Are you in? We can’t wait to meet you!

 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.