• 28 February 2019
  • Kindermode styling

Styling event Ot en Sien 16 maart 2019 – schrijf je nu in!

Wat hebben we de afgelopen week  al kunnen genieten van de lente in februari. Nu de temperatuur weer ‘normale’ maart temperaturen gaat aannemen is het de hoogste tijd om de wintergarderobe van je kinderen om te wisselen voor waanzinnige nieuwe outfits voor zomer 2019.  Ben je benieuw naar de nieuwste trends en wil je wel eens verrast worden qua kindermode styling?

Kom dan op zaterdag 16 maart 2019 naar het JustbyManon styling event bij Ot en Sien in Geldrop.

De kinderkledingwinkel Ot en Sien bestaat 40 jaar (!) en maart 2019 zal daarom in het teken staan van allemaal leuke kindermode events. Ot en Sien heeft een fantastisch merkenpakket ( bekijk alvast de Ot en Sien webshop) dus je snapt wel dat wij niet kunnen wachten om dit jubileum samen met hun te vieren op 16 maart 2019. Op die dag zal het JustbyManon stylingteam van 10:00 -16:00 uur aanwezig zijn om alle toffe collecties weer eens goed te mix & matchen tot een unieke style en je kind(eren) daarna op de foto te zetten. Lijkt het je geweldig om daar bij te zijn?

Schrijf je dan nu in!
Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via Mail naar Ot en Sien Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – naam kinderen – aantal kinderen – geslacht – leeftijd .

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving. 

Je mag uiteraard op zaterdag 16 maart 2019 ook zonder afspraak naar de winkels komen om lekker te shoppen of om bij de stylingsessies aanwezig te zijn en de kunst af te kijken. We maken er een écht kindermode feestje van. We proberen voor iedereen tijd te maken, maar zonder reservering ben je niet verzekerd van een persoonlijke stylingsessie en fotoshoot. Wacht dus niet te lang.

Tot 16 maart! xx

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.