• 05 March 2019
  • Kindermode styling

Styling event Nynstyles 23 maart 2019

De kindermode collecties voor zomer 2019 zijn allemaal weer binnen dus tijd om de stylingdagen bij winkels in Nederland in te plannen. En we hebben súper goed nieuws voor alle mensen in het Noorden van het land.  Deze kinderkledingwinkel stond een aantal jaren geleden al in onze top 25 kinderkledingwinkels van Nederland. Yes Yes Yes…..

We komen voor styling en fotografie naar de allerleukste kinderkledingwinkel van het Noorden. Dat kan niet anders dan NYNstyles in Dokkum zijn.

Wil je verrast worden qua kindermode styling kom dan op zaterdag 23 maart 2019 naar het JustbyManon styling event in de kinderkledingwinkel NYNstyles in Dokkum.

Op die dag zal het JustbyManon stylingteam van 10:00 -16:00 uur aanwezig zijn om al hun toffe collecties weer eens lekker te mix & matchen tot een unieke style. En je kindje mag daarna ook nog eens als een echt model op de foto. Een feestje toch!  Lijkt het je geweldig om daar bij te zijn?

Schrijf je dan nu in!

Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via Mail naar NYNstyles Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving.

Je mag uiteraard op zaterdag 23 maart ook zonder afspraak naar de winkels komen om lekker te shoppen of om bij de stylingsessies aanwezig te zijn en de kunst af te kijken. We maken er een écht kindermode feestje van. We proberen voor iedereen tijd te maken, maar zonder reservering ben je niet verzekerd van een persoonlijke stylingsessie en fotoshoot. Wacht dus niet te lang.

Tot 23 maart! xx

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.