• 09 April 2018
  • Kindermode styling, Outfit inspiratie kids

STYLING EVENT Lola & Luca

We hebben een fantastisch nieuwtje! Het JustbyManon team komt voor styling een fotografie naar kinderkleding winkel Lola & Luca in Aalburg.

Wij zijn dol enthousiast om jullie vandaag te kunnen vertellen dat wij volgende week woensdag 18 april in de kinderkledingwinkel Lola & Luca in Aalburg aanwezig zijn voor de leukste styling, mix & match en trend informatie voor jullie kinderen.

Voor de kleintjes tot tieners is het merkenpakket van Lola & Luca prachtig mooi. Genoeg te mixen en matchen tijdens de stylingsessie voor zomer 2018.  Natuurlijk hebben wij tijdens deze middag ook tijd genoeg om al jullie brandende vragen te beantwoorden.

ZO WORDT STYLEN EEN FEESTJE, OOK NA HET STYLINGEVENT BIJ LOLA & LUCA.

Het stylen tijdens het JustbyManon styling event is een feestje doordat we op afspraak werken!

Winkelen en wachten is voor veel kinderen niet hun favoriete bezigheid en door op afspraak te werken is het voor de kinderen het aller fijnst.  Dat zie je terug in hun hippe outfits en ontspannen foto’s!

Schrijf je nu in!
De styling events van JustbyManon zitten snel vol geboekt, wacht dus niet te lang….Reserveer een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie bij  Lola & Luca inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via  Mail naar Lola & Luca . Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur begin of eindmiddag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving met tijdstip door. 

Tot volgende week woensdag bij Lola & Luca.

 

Merken; Retour, Kiestone, NoNo, O’Chill, Tumble ‘ N Dry, BillieBlush, Crush Denim, Name-It, B’Chill, B-Nosy, Quapi, Zebra, Vingino, Ai&Ko, Cars en nog veel meer. 

 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.