• 12 October 2017
  • Kindermode styling

Styling Event kinderkledingwinkel Tutte Belle Leeuwarden

Het was voor ons een enorme klus om bij Tutte Belle in Leeuwarden te komen, een echte wereldreis mag je het wel noemen! Na het stylingevent bij Kids & So in Spijkenisse zijn we direct in de auto gestapt, op weg naar Friesland. Wegopbreking na wegopbreking en ongelukken met bijbehorende files zorgden ervoor dat we uren in de auto hebben gezeten om in Friesland te komen. Het niveau van onze gesprekken daalde met het uur. Iedereen die ons die avond op instastories voorbij heeft zien komen, zal dat kunnen beamen. Maar hé, dat mocht de pret niet drukken en uiteindelijk zijn we om een uur of 11 ‘s avonds toch op onze eindbestemming aangekomen.

Op zondagochtend gingen we zo fris als een hoentje (oftewel met wallen tot op onze knieën) op weg naar Leeuwarden. Ook daar waren de nodige wegen afgesloten en als klap op de vuurpijl was ook de dichtst bijzijnde parkeergarage ook nog dicht. Kortom, het had allemaal wat voeten in de aarde en we waren hele erg blij dat we besloten hadden om zaterdag al gelijk door te rijden.

Styling event kinderkledingwinkel Tutte Belle Leeuwarden

Maar de zondag zelf was alleen maar genieten! Wat een ontzettend leuke winkel is Tutte Belle, waar een combinatie van nieuwe en tweedehandskleding verkocht wordt. Het personeel van Tutte Belle was ontzettend aardig en we wisten ‘s ochtends dus al dat het een gezellige dag zou worden. Voor 2 kapsters was ook gezorgd, zodat alle kids met prachtige haren op de foto konden. Ik heb bij een aantal meiden de meest fantastische ingevlochten kapsels voorbij zien komen. We hebben ongeveer 30 leuke, grappige, lieve en soms nog ietwat verlegen kinderen (en een paar schattige baby’s) gestyled. Met merken als Lola Meis, Icecream Bandits, Someone, Bellaire, Little Miss Juliette, Stones en Bones en B Nosy weten wij zeker wel raad en dat is te zien in de outfits die je onderaan dit blog vindt! Valt het jullie ook op dat de meiden (of misschien wij ook wel) één favoriete legging hadden?

Ontzettend bedankt Tutte Belle en iedereen die zondag aanwezig was: wij hebben er weer van genoten!

Alle kleding op de foto’s is te koop bij Tutte Belle in Leeuwarden. Heb je een vraag over een bepaald kledingstuk op de foto’s? Ga dan even langs op Kleine Kerkstraat 16 in Leeuwarden of neem contact op met Tutte Belle: info@tutte-belle.nl of vraag het aan ons.

De winkel

 

De outfits….

Related Posts