• 11 October 2017
  • Van de blogger...

Styling Event kinderkledingwinkel Kids & So Spijkenisse

Toen we zaterdagochtend vanuit de parkeergarage naar de winkel van Kids & So in Spijkenisse liepen regende het al flink. Helaas heeft dat een groot deel van de dag aangehouden en moesten we veel foto’s binnen maken. We lieten dat de pret niet drukken en gingen vol goede moed aan de slag met stylen en fotograferen. Gelukkig hield de regen af en toe (een beetje) op en konden we met een aantal kinderen ook buiten foto’s maken.

Omdat de kleding bij Kids & So voornamelijk tot maat 116 gaat (en van een enkel merk tot maat 122-128), hebben we de leukste en schattigste kleine kindjes gestyled. Zo leuk om weer eens alleen wat klein grut aan te kleden, zeker nu onze eigen kinderen steeds groter worden. We hebben zelfs een aantal ontzettend schattige kleine baby’s mogen aankleden en dat bracht de nodige “oeh’s” en “ah’s” teweeg. Eerlijk toegeven dat die vooral bij ons vandaan kwamen, want zeg nou zelf, kleine kindjes zijn toch te schattig? Kijk maar naar de foto’s onderaan dit blog.

Complimenten aan de dames (en medewerkers) van Kids & So, ze hadden de dag weer geweldig georganiseerd en daarnaast zijn het ook nog eens ontzettend leuke en aardige mensen. Dit kwam de sfeer in winkel zeker ten goede, want niet alleen wij hebben een fantastische dag gehad bij Kids & So. We weten bijna zeker dat alle ouders (en kinderen) die er waren ook meer dan genoten hebben.

Alle kleding op de foto’s is te koop bij Kids & So. Mocht je nog vragen hebben over de kleding op de foto’s, neem dan even contact op met Kids & So: info@kidsandso.nl of vraag het aan ons.

De winkel

      

 

Laat je inspireren door een selectie van de outfits die we bij Kids & so gemaakt hebben!

       

Related Posts