• 05 October 2017
  • Kindermode styling, Van de blogger...

Styling event kinderkledingwinkel Kids Department

Wat was het weer genieten.. Het styling event in kinderkledingwinkel Kids Department was druk, hectisch maar zó ontzettend gezellig.

Na al 4x een succesvolle styling dag bij Kids Department in Wateringen te hebben georganiseerd, was het dit winterseizoen tijd om er een styling weekend van te maken. De zaterdag zat namelijk weer in één avond volgeboekt waardoor we besloten om een extra dag te gaan stylen in deze prachtige kinderkleding winkel.. En zelfs met twee dagen een kindermode styling weekend, waar we plek hadden voor zo’n  90 kinderen, was er nog steeds een wachtlijst.

Elk seizoen zien we weer veel bekende gezichten bij Kids Department, maar door de uitbreiding van een extra dag was er deze winter editie ook genoeg plek voor nieuwe kindjes!

Voor ons is Kids Department nét zo’n kindermode snoepwinkel als voor jullie!

Wij genieten namelijk ook van het mixen met alle mooie kindermodemerken die Kids Department in haar winkel en webshop heeft. Zo creëren wij de meest verrassende outfit voor baby’s, dreumesen, peuters, kleuters en coole kids. Luisteren we naar de wensen en de smaak van de kinderen en ouders, maar showen we ook onze style in de outfit van de kinderen die een privé-styling hebben.

Ben je nog nooit bij Kids Department geweest? Neem dan even een kijkje in het foto report dat ik van deze winkel in Wateringen heb gemaakt. En scroll daarna lekker door een selectie van de outfits die wij afgelopen weekend gemaakt hebben!

Misschien een beetje overbodig om te zeggen maar alle items zijn verkrijgbaar in de kinderkleding winkel Kids Department of online in de webshop.

 

We hebben tijdens het styling event bij Kids Department ongeveer 90 kinderen gestyled, helaas konden we in dit blog niet alle outfits laten zien maar hebben we gekozen voor een selectie van de foto’s en outfits die tijdens het styling event gemaakt zijn!

      

 

Staat je kindje er niet tussen, maar was je wel aanwezig tijdens het styling event bij Kids Department? Je ontvangt uiterlijk volgende week de foto’s via Kids Department in je mailbox.Vragen over een outfit of specifiek item? Let me know… info@justbymanon.nl

xx

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.