• 21 February 2019
  • Kindermode styling

Styling event Kids Department 30 maart 2019 – VOL geboekt.

De kindermode collecties voor zomer 2019 zijn bijna allemaal weer binnen dus de hoogste tijd om de toffe stylingdag bij Kids Department weer in te plannen.

Als je verrast wilt worden qua kindermode styling kom dan op zaterdag 30 maart 2019 naar het JustbyManon styling event bij Kids Department.

Op die dag zal het JustbyManon stylingteam van 10:00 -16:00 uur aanwezig zijn om al die toffe collecties weer eens lekker te mix & matchen tot een unieke style. Lijkt het je geweldig om daar bij te zijn?

Schrijf je dan nu in!

Het styling event bij Kids Department is inmiddels vol geboekt. Wil je toch bij een styling event aanwezig zijn kijk dan snel bij de events agenda of er een event bij jou in de buurt is. 


Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via Mail naar Kids Department Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving. ( je kan op de reservelijst gezet worden) 

Je mag uiteraard op zaterdag 30 maart ook zonder afspraak naar de winkels komen om lekker te shoppen of om bij de stylingsessies aanwezig te zijn en de kunst af te kijken. We maken er een écht kindermode feestje van. We proberen voor iedereen tijd te maken, maar zonder reservering ben je niet verzekerd van een persoonlijke stylingsessie en fotoshoot. Wacht dus niet te lang.

Tot 30 maart! xx

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.