• 06 June 2014
  • Brand talk

Statement tees van HAAS

We hebben bij JustbyManon al eens geschreven over het Nederlandse label HAAS, maar toen we de nieuwe collectie met statement tees onder ogen kregen, konden we het niet laten om er weer een blog aan te wijden. Want iedereen weet ondertussen dat we gek zijn op statement tees.

Die van HAAS zijn, zoals we van de eerdere collecties van HAAS gewend zijn, weer prachtig gemaakt. Met veel zorg zijn de materialen en de juiste afwerking gekozen. De kleding van HAAS wordt nadat je de bestelling hebt geplaatst speciaal voor jou gemaakt en gedrukt. Hoe gaaf en uniek is dat? De shirts zijn te krijgen in 6 verschillende grijstinten en met 10 verschillende teksten. Dus de kans dat er nog een kind op school rondloopt met precies hetzelfde shirt is heel klein en dat idee vind ik dus heel erg aantrekkelijk.

Ook mooi aan de statement shirts van HAAS is dat ze allemaal maar 1 woord hebben. Er is er dus altijd eentje die perfect aansluit bij jouw kind. Wat dacht je van MORE voor een koekiemonster of TALK voor die enorme kwebbelkont. Mijn persoonlijke favoriet is de tekst DARE, omdat ik gek ben op het lef dat kinderen altijd uitstralen. Alsof ze de hele wereld in hun eentje aankunnen!

De tees zijn te koop in de webshop van HAAS en geloof me met al die verschillende teksten, kleuren en ook nog eens 2 verschillende types shirts om uit te kiezen is er zeker weten één (of misschien wel 2) bij die perfect is. Kijk dan ook gelijk even naar alle andere mooie kleding van HAAS.

HAAS shirt time HAAS shirt more

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.