• 05 November 2018
  • Brand talk

Six Hugs & Rock ‘n Roll Winter 2018

Er zijn een aantal merken waar ik elk seizoen weer heel erg happy van word, Six Hugs & Rock ‘n Roll is zo’n merk! Nooit saai en altijd met de nodige stoere, rockinvloeden weet dit Belgische merk ons elk seizoen weer te verrassen.

“in the future everybody will be famous for 15 minutes”

Dit seizoen is de collectie geïnspireerd door Andy Warhol en laat ik daar nou groot fan van zijn! Ik hou van zijn kleurrijke en zelfs wat absurde werken. Die kleuren en dat gekke is duidelijk terug te zien in de wintercollectie van Six Hugs & Rock ‘n Roll. Ook één van zijn meest bekende quotes “in the future everybody will be famous for 15 minutes” is terug te vinden in de vorm van “famous” prints op een sweater en een hoodie. Dat vind ik persoonlijk echt een geweldige print. Het staat op mijn kleding, dus dan ben ik ook echt famous. Famous met een knipoog dus!

Wij hebben al vaker kleding van de voorgaande collecties gehad en een deel daarvan hebben we trouwens nog steeds. Want 1: de kleding blijft altijd cool en 2: na meerdere keren wassen blijft de kwaliteit ook nog prima en tegenwoordig is dat echt wel iets wat genoemd mag worden! Ik heb genoeg merkkleding anders uit mijn wasmachine zien komen dan het er ooit in ging. Dat is bij Six Hugs nog niet het geval geweest.

De hele collectie is weer uniseks en lekker rebels en dat past perfect bij JustbyManon en onze kids. Is de coole, nonchalante stijl van Six Hugs & Rock ‘n Roll er één waar jouw zoon of dochter blij van wordt?

De nieuwe wintercollectie shop je in de webshop.

Related Posts