• 13 February 2018
  • Outfit inspiratie kids

Rood niet alleen de kleur van de liefde!

Vandaag is rood…

De kleur van de sweater. En rood is natuurlijk van oudsher de kleur van de liefde en laat het nou toevallig morgen ook nog Valentijnsdag zijn. Niet dat ik daar persoonlijk veel mee heb, maar dat is een ander verhaal.

Maar de kleur rood daar heb ik wel heel veel liefde voor. In deze outfit hebben we gebruik gemaakt van die prachtige rode sweater uit de nieuwe collectie van The Animals Observatory. Wat een snoepje hè? En dan bedoel ik stiekem niet alleen de sweater 😉

We hebben de rode sweater vandaag gecombineerd met een blauw broekje. Die twee verwassen kleuren passen perfect bij elkaar. Om de outfit nog even wat grappiger te maken hebben we er een tof paar sokjes bij gedaan. Kinderkleding hoeft toch niet serieus te zijn? Daar mag zeker een flinke portie fun ingegooid worden, althans dat is onze mening!

Wij zijn fan van deze outfit. Wij zijn zelf al uit de baby’s dus niet voor ons bestemd, maar daarom alleen maar leuker om lekker te stylen. Daar kunnen we jou misschien wel mee inspireren. Zie je jouw kleintje al in deze gave outfit?

broek Bobo Chosessweater The Animals Observatorysokken Bang Bang Copenhagen

Related Posts