• 04 October 2018
  • Uncategorized

Première Night: Elvy’s Wereld: So Ibiza i.c.m. Little Miss Juliette.

Ik was twee weken geleden aanwezig tijdens de première night van Elvy’s Wereld: So Ibiza. Samen met mijn nicht(je) was ik uitgenodigd door Little Miss Juliette om deze film te komen bekijken.

What a night! Madee mocht net als ongeveer 100 andere genodigde meisjes in dé Elvy’s wereld jurk die tijdens de film ontworpen wordt naar de film première komen. Wij combineerden hem met een geel dik gebreid vest en een statement shirt onder de jurk. Madee droeg er nog een paar stoere boots onder.

Tijdens de première dronken we de lekkerste alcohol vrije cocktails en mochten wij net als de cast van de film over de roze loper naar binnen lopen. ( zie hier in het filmpje van de première van Little Miss Juliette de toffe momenten  )

Natuurlijk hebben we op en top genoten van de film.  Dat is overigens niet zo moeilijk, want écht (!) Wat een feelgood movie is dat. Ben je voor de herfstvakantie nog niet met je dochter bij Elvy’ s wereld geweest dan zou ik zeker een film date gaan inplannen. Succes verzekerd.

Kan je niet wachten tot de mooie Little Miss Juliette collectie op het witte doek verschijnt, bekijk de speciale Elvy’s wereld collectie dan in de Little Miss Juliette webwinkel of bij een van de verkooppunten bij jou in de buurt.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.