• 11 January 2018
  • Brand talk

POMPdeLUX

No nonsense kleding in Scandinavische stijl

Een tijdje geleden hebben we jullie verteld over onze nieuwste ontdekking op kindermodegebied: POMPdeLUX. Het Deense kledingmerk met de no nonsense kleding in toffe Scandinavische stijl met het unieke verkoopconcept. Vandaag willen we jullie iets meer vertellen over de bijzonder gezellige shopping ervaring die je met POMPdeLUX kunt beleven.

Social Shopping Event

Zoals we van veel kledingmerken gewend zijn, kan je de kleding van POMPdeLUX in hun eigen webshop vinden. Wat dit merk uniek maakt, is dat ze gebruik maken van Social Shopping Events. In dat laatste geval neem je contact op met een Shopping Advisor bij jou in de buurt. Samen plannen jullie een dag en tijdstip waarop jullie event gaat plaatsvinden. Dan blijven er voor jou nog een aantal dingen over om te doen. Ten eerste: alle gezellige vriendinnen, familie, buren en kennissen uitnodigen die kinderen tussen 0 -15 jaar hebben.

Ten tweede is het vast ook gezellig om wat lekkere dingen in huis te halen. Geen must natuurlijk, maar geef toe: shoppen met iets lekkers erbij maakt shoppen toch echt nóg leuker. Als laatste wacht je tot het afgesproken tijdstip en ga je in je lekkerste stoel of bank zitten en geniet je van deze unieke shopping ervaring en de quality time met alle leuke vrouwen die je kent. Samen shoppen met de gezelligste mensen die je kent en fijn in je eigen huis en dat laatste is toch wel een heel groot voordeel met die kou van de afgelopen dagen toch?

Shopping Advisor

Verder hoef je er niets voor te doen, want de Shopping Advisor neemt je verder alles uit handen en geeft jou en je gasten meer dan genoeg inspiratie om de garderobe van je zoon of dochter (aan) te vullen. Nog een heel mooi bijkomend voordeeltje is dat je als gastvrouw van een Social Shopping Event 5% van de omzet van de avond als korting op je eigen aankopen. Lees alles over de Social Shopping Events nog even na op de website van POMPdeLUX. Daar vind je ook een zoekfunctie om de dichtst bijzijnde Shopping Advisor te vinden.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.