• 26 June 2017
  • Brand talk

Polette Eyewear

Toen wij zo’n 5 jaar geleden voor het eerst hoorden dat Noémi een bril moest, was mijn eerste reactie dat ik er enorm van baalde. Om heel eerlijk te zijn, was ik ook ontzettend verdrietig. In mijn hoofd zouden we een kneusje in huis krijgen met zo’n ziekenfonds brilletje (met zo’n pleister op het neusstukje, omdat de bril kapot is. Snap je het beeld dat ik wil schetsen?). Verschrikkelijk vond ik het.

Nu 5 jaar later weten we niet beter dan dat ze met een bril op haar neus rond loopt en elke 2 jaar gaan wij weer op zoek naar een geweldige nieuwe bril. Dat lijkt een enorme moeilijke taak, maar om eerlijk te zijn gaat het tegenwoordig steeds makkelijker om een ontzettend toffe bril te vinden. Wij gaan elke keer weer op zoek naar de tofste designbril die perfect bij haar opvallende kledingstijl en bruisende persoonlijkheid past. Nu loopt ze al een tijdje rond met een stoer blauw exemplaar.

Wij krijgen de laatste tijd steeds vaker de vraag waar we die gave blauwe bril vandaan hebben.

Deze ontzettend gave bril komt van Polette, een internationale online opticien, waar je de tofste monturen online kan bekijken of in één van de winkels in Nederland, in Amsterdam of Utrecht. Wij hadden de kinderbrillen al online gezien en Noémi was er gelijk van overtuigd dat het deze blauwe bril moest worden. Omdat ik hem eerst even ‘op’ wilde zien, zijn we naar Utrecht gereden om de bril in het echt te zien en hem even te passen. Aangekomen in de prachtige strakke (en voornamelijk witte) winkel, was ik aangenaam verrast door het enorme aantal brillen. De wanden lagen vol met allerlei verschillende modellen, ook voor dames en heren. Nadat Noémi alle kinderbrillen gepast had, bleek toch dat de blauwe bril die ze al op het oog had haar het beste stond.

Op naar de tablet die in de winkel hing om de bril te bestellen. Een medewerkster kwam ons gelijk te hulp om alle gegevens juist in te vullen en vertelde ons dat de brillen speciaal voor Polette gemaakt werden en dat polette dus de enige partij tussen de fabriek en de klant is. Dat geeft toch een persoonlijk gevoel.

Na ongeveer 1 1/2 week wachten, werd de bril (inclusief koker en schoonmaakdoekje) bij ons thuis afgeleverd. Noémi heeft de bril meteen opgezet en daarna niet meer af gedaan. Haar oude bril ligt tegenwoordig stof te vangen, want deze bril is duidelijk haar favoriet. En dat snap ik helemaal! En dat geldt duidelijk ook voor andere mensen, want de complimenten en vragen waar hij vandaan komt zijn niet van de lucht.

Mocht je nou ook nog op zoek zijn naar een mooie bril voor je zoon of dochter, of gewoon voor jezelf, dan is Polette een echte aanrader. Bestellen gaat ontzettend simpel en als je weet wat je wilt, hoef je niet eens van de bank af. Daarnaast zijn de brillen heel erg betaalbaar en is de kwaliteit ook nog eens goed. Kortom een win-win situatie!

Neem zeker eens een kijkje bij Polette. Ook als je geen bril nodig hebt, want ze verkopen ook zonnebrillen. Sterker nog; vanelke bril die je ziet kan je een zonnebril laten maken. De kinderbrillen vind je hier.

De bril die Noémi op heeft heet Chloé en is er ook in het roze.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Arma Fotografie.

Related Posts