• 20 November 2018
  • Brand talk

Ontdek de unisex kinderkleding collectie van AnalysED

Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan de unisex kinderkleding collectie van Analysed.  De kans is erg groot dat je er nog nooit van gehoord hebt, maar daar gaat verandering in komen.

Hou je van unisex kinderkleding? Gender neutraal, roze is het nieuwe blauw!

Een paar maanden gelden trof ik Anneliese, de eigenaresse van het geweldige kinderkleding merk AnalysED. Tja, als je dicht bij elkaar woont en beide actief bent in de kindermode, dan kruist ooit ergens je pad. Vanaf de start van JustbyManon werk ik dolgraag samen met kleine kindermode merken zodat ik mijn lezers altijd weer iets nieuws kan brengen. Tadaaaaa…

Ik heb de afgelopen maanden de AnalysED collectie zien veranderen. Toen ik een maand geleden weer contact had met Anne-Liese besloten we om voor de nieuwe Analysed wintercollectie een lookbook te gaan maken. Op die manier kunnen we jullie laten zien hoe tof haar merk professioneel in de markt zetten.

De toffe nieuwe wintercollectie is net uit en ligt inmiddels als bij een aantal verkooppunten in Nederland. Daarnaast kun je natuurlijk alle items bestellen via de AnalysED webshop.

De prints zijn ontworpen, getekend & gezet door Anne-liese zelf en alles is handgemaakt in samenwerking met een Nederlands naaiatelier.
Elk item is hierdoor uniek in zijn soort, er is namelijk geen gelijke van, mede door het handmatig printen.
 Bijzonder: de illustraties op de kleding komen tot leven in echte knuffels!

Dus, ben je op zoek naar een bijzonder, origineel en uniek item voor jouw unieke kindje, neefje of buurmeisje?

  

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.