• 20 September 2018
  • Kindermode styling

On trend met je flared broek

Be aware! met deze musthave is je dochter helemaal on trend

Deze geweldige flared broek van velvet stof, met unieke handgetekende goud folie print is echt te tof! De broek heeft een all over print en staat vol met allemaal mooie sterrenstelsels. De broek is gemaakt van een prachtige zwarte velvet stof en voelt heerlijk zacht aan, een absolute musthave voor zowel jou als je dochter dit seizoen. Jaaa je leest het goed, deze fantastische broek is namelijk ook te shoppen voor de mommy’s! Je kunt dus twinnen met je kleine fashionita, we love it.

Deze outfit bevat meerdere toffe kindermode trends van dit seizoen, namelijk de flared broek, goud, velvet, ruches en fake fur. Too much? absoluut niet, deze trends passen juist fantastisch bij elkaar!

‘you will be the star amongst all planets’

De donker gele fake fur sweater, is een perfecte match bij de velvet broek en zorgt ervoor dat de prachtige gouden print nog beter tot zijn recht komt. De gouden print hebben we doorgetrokken naar boven en onder de trui draagt Orminde een shirt met een klein colletje en ruches aan de hals. Dit shirt heeft een golden flakes all over print, die het gevoel van de broek versterkt.

Op dagen dat het wat kouder is, combineer je deze toffe outfit met de reversible bordeaux fake fur bomber. Een haarband in dezelfde stof en print als de flared broek en deze winterse outfit is helemaal af!

Shop de outfit:

reverisble fur bomber
dark yellow fur crewneck sweater
shirt golden flakes all over print
velvet flared legging with gold print
velvet flared legging with gold print Mom 
trendy bandana velvet gold

 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.