• 08 September 2018
  • Brand talk

Nununu. De print van het seizoen waar wij helemaal dol op zijn!

Ruik je de geur? Zodra ik de verpakking open maak verspreid dat verrukkelijke luchtje zich door ons huis.

“Nununu is in the house!”

You hate it or you’ll love it! Dan heb ik het niet over het merk maar wel over de print waar mijn zoons dit seizoen in gezien willen worden. De skull print. De skull staat voor Nununu, net zoals de heerlijke geur en de edge stijl die Nununu voor ons al sinds de geboorte van Guus heeft.

Er is geen enkel urban merk die mijn liefde voor Nununu kan overtreffen. En nu is het niet zo dat mijn zoons alleen maar Nununu dragen. Nee absoluut niet. Guus kan je wel uittekenen in Nununu, maar zelfs hij draagt bijna nooit van top tot teen 1 merk.

Zoals ik vorige week tijdens de styling workshop ook vertelde vind ik dat je pas een eigen stijl creëert wanneer je diverse merken mixt. GOGOGO…. en dat doen we zo graag!

Dit seizoen viel ik als een blok voor de Nununu skull print. Het is een zachte vorm van de skull want dit seizoen is het eigenlijk een robot versie van de stoere skull. Heel tof gedaan. Ik stijl niet vaak dezelfde print binnen één outfit, maar terwijl ik in de Nununu webshop aan het shoppen was bedacht ik me dat de sweater en broek met deze print als set te gek zouden staan. Binnenkort zal ik Guus fotograferen met die look;-)

Naast de prints  WILDE ik een item in de fantastische nieuwe kleur a.k.a. Nununu sand storm hebben! Als basis voor op grijs melange, te dragen op zwart of te combineren met een grijze skinny jeans. In het echt nog mooier… zijn wij voor het Nununu pengiun shirt gegaan .

Hoe wij al deze toffe items gaan combineren zal ik binnenkort showen op de blog! Kun je niet zo lang wachten, bekijk de Nununu wintercollectie 2018 dan alvast in de shop.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.