• 21 March 2017
  • Brand talk

No Colours

Nieuw kinderkleding label

No Colours is het zojuist gelanceerde kinderkledinglabel van Laura, een 20 jarige student aan de mode academie. Ja, je leest het goed deze 20 jarige student heeft net haar eigen label gelanceerd! Wow, dat is toch wel iets om een beetje jaloers op te zijn. Wat deed jij toen je 20 was? Wat ik deed, behalve studeren en heel veel stappen? Uuuhhhhh….niet zoiets ambitieus als een eigen label opstarten in ieder geval.

En wat voor een label is het, zeg! Speciaal voor de kleinsten onder ons met maat 50-56 tot en met maat 98-104 heeft Laura kledingstukken ontworpen in zachte stoffen met de meest gave prints. Alle kleding wordt handgemaakt en met de hand gedrukt in Nederland. Zo weet je dat de kleding op een goede manier geproduceerd is. Omdat alles met de hand gebeurd, worden de kledingstukken in kleine oplages gemaakt.Dit is voor jou weer heel goed nieuws, want dat betekent dat je kids in iets origineels rond lopen.

De naam zegt het al, er worden weinig kleuren gebruikt in de collectie van No Colours. Wit, zwart, donkergrijs, lichtgrijs, lichtroze en nude; daar moet je het mee doen. Nou ja, moet je het mee doen, dat is natuurlijk totaal geen straf. Het is gewoon supercool. Met prints als hartjes, smilies, high five, watervallen en (mijn favoriet) de all over ogenprint zijn de prints de grootste eyecatchers van de collectie.

No Colours is een merk wat ons hart al veroverd heeft en waarvan we zeker weten dat jullie ook heel blij van gaan worden.

Bekijk de collectie in de No Colours webshop.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.