• 19 March 2019
  • Brand talk

Weer of geen weer in de nieuwe zomercollectie van Gosoaky!

Weer of geen weer, waar dan ook. Veel te vaak strooit het slechte weer roet in het eten. Jammer toch?

Gelukkig heeft het Nederlandse merk GOSOAKY een ware missie: ze willen de allerbeste OUTERPROOFSvoor alle kinderen maken, ongeacht waar ze wonen. En ik kan je verzekeren dat het GOSOAKY toch elk seizoen weer lukt om ons te verrassen met hun fantastische fashionable outerproofs collectie.

Bij Gosoaky houden ze er van om van “gewoon” iets speciaals te maken. Grapjes in de ontwerpen en verrassende details zitten in het GOSOAKY DNA, dat is ook weer te zien in hun materialen.

 

Dit seizoen komen ze met “doorkijkjassen” van rubber; luxe gecoaten twill. En….alles waterproof natuurlijk!

Het zou geen GOSOAKY zijn als er geen speciale details aan de jassen zitten, hier zijn kinderen dol op natuurlijk! Verstopte backstraps waarmee je je jas op je rug kunt dragen en als een echte superheld over het schoolplein kunt rennen. Geheime capuchon in de binnenkant van je jas… Of wat dacht je van broekzakken in de vorm van een handje zodat je altijd naar je vrienden kunt zwaaien?

Gosoaky heeft een grootste liefde voor mode en speelsheid én liefde voor fijne materialen dit maakt dat elk seizoen de collectie wéér verrassend en spannend is!

Bekijk snel de nieuwe zomer collectie van GOSOAKY zodat je klaar bent voor elk weer!

 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.