• 05 April 2018
  • Brand talk

Nieuw! House of Jamie home & decor collectie

House of Jamie introduceert haar nieuwe Home & Decor Collectie. En niet zomaar een! Met deze collectie komt het label met strakke lijnen en ruimtelijke vormen.

Uitgevoerd in de spiksplinternieuwe Geometry Jacquard; een speciaal geweven stof met dubbelzijdig patroon. Beschikbaar in de kleuren Powder Pink of Stone. Modern, tijdloos en stijlvol, what’s not to LOVE!

Aan de bestselling basiscollectie zijn tevens een aantal nieuwe designs toegevoegd, zoals de luieretui & verschoningsmatje voor on the go en twee stijlvolle, maar handige baby bibs.

Ook introduceert het label een nieuwe Bedtime collectie met dekbedovertrekken, wieg & ledikantdekens en een lightversie van de Bed-Boxbumper.

Voor de nieuwe unieke stof ‘Geometry Jacquard’ is gebruik gemaakt van twee speciale weeftechnieken. Het resultaat: een dubbelzijdige jacquard stof met een geometrisch patroon aan beide kanten zichtbaar. Deze bijzondere weeftechniek creëert een subtiel quilted effect voor een luxe en verfijnde uitstraling. Hierdoor krijgt de nieuwe Home & Decor collectie in één klap een moderne twist.

Ben je net als wij al een grote fan van de House of Jamie kledingcollectie dan is deze nieuwe House of Jamie home & decor collectie er ook eentje voor jou om van te houden!

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.