• 06 October 2017
  • Brand talk

MUSTHAVE van de week

Deze Puma tinycottons sneaker voor trendy kinderen mag je niet missen! Na de populaire stippen variant gaan we deze maand voor simplicity rocks!

Al is het niet helemaal waar dat deze hippe kindersneakers simpel zijn. Zoals jullie vast wel weten, ben ik niet het type die 3 verschillende prints bij elkaar combineert, maar hou van eenvoud in een outfit. Niet simpel, maar met een bijzondere twist. Mooie details en/of luxe afwerking.

Als een blok viel ik dan ook voor de groene variant van de Puma tinycottons sneakers voor Guus. Halleluja, dat hij ze met zijn maat 35 nog nét past.

De bovenkant van de PUMA X TINY COTTONS BASKET FURRY is gemaakt van groen suède, de voering is van textiel met letters & het voetbed is uitneembaar. De sneakers zijn voorzien van elastieken veters, zodat je ze gemakkelijk aan en uit kan trekken & niet hoeft te strikken. Kijk, dat past perfect bij mijn “makkelijke Harry”. En als je goed kijkt, zie je van die toffe konijnenoortjes…. daar zijn we stiekem nooit te oud voor…;-)

Het furry effect van het suède is lekker stoer en geeft een urban twist aan deze sneaker! Hou je toch meer van een leren kindersneaker dan is de donkerrode of zwarte Puma tiny cottons sneaker met pompom ( die eraf te halen zijn!) wellicht meer geschikt voor jou.

Wij hebben de groene sneakers inmiddels binnen en wil je ze LIVE even bewonderen kijk dan snel nog even mijn Stories op JustbyManon Instagram. Ze vallen wat ons betreft iets ruim, hou daar rekening mee met bestellen.

Eigenlijk ben ik sùper benieuwd, voor welke ga jij?

Alle 4 kleuren Puma tinycottons zijn verkrijgbaar bij de hippe webshop Little Legends

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.