• 06 September 2018
  • Shop favorieten

Musthave. Anorak voor jongens!

Het is na de zomer die we gehad hebben moeilijk te geloven maar de tijd van regen, wind en misschien zelfs wel sneeuw komt er weer aan.

Ik krijg het al koud bij de gedachte dat ik net als mijn oudste zoon elke dag in wind en weer 22 km moet gaan fietsen. Ik hoor hem niet klagen, maar een warme winterjas is dan wel een must! Ik was al een tijdje in de ban van een anorak jas. Mees heeft namelijk een van Napapijri , maar voor Thom wilde ik iets anders.

Super onhandig zo’n anorak, I know! Maar hij staat toch een partij cool…..

En daar viel mijn oog op deze van Tommy Hilfiger. Ik stuurde de jas in het donkerblauw via een what’s app naar Thom. Is dit wat? Meneer is vrijwel altijd in het donkere kleurenpalet gekleed dus dit moest een big yes worden… Ik was met stomheid geslagen toen hij mij antwoordde dat hij hem in een felle kleur wilde. OKe?!

We bestelden de Tommy Hilfiger Anorak hem in mosterdgeel met een donkergroene voering en sinds hij binnen is zijn we verliefd. Thom kan niet wachten tot de regen met bakken uit de lucht komt en hij zijn nieuwe Tommy Hilfiger winterjas kan dragen.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.