• 27 September 2018
  • Brand talk

Ontdek de collectie van “Je ne sais quoi”.

Je zou soms denken dat de markt voor meisjesmode verzadigd is. Dat alle stylen onderhand wel te koop zijn, maar zo heel af en toe word je dan alsnog verrast. Ik was compleet overrompeld door originaliteit, creativiteit van het nieuwe meisjesmerk je ne sais quoi.

Ik kan me nog herinneren dat Bianca de eigenaresse al aardig wat jaartjes geleden ( het was 2014!) ) mij benaderde met een hele kleine collectie. Die paar items waren al zo tof en helemaal mijn stijl. Als Bianca een complete collectie zou maken, dan moest het wel ge-wel-dig zijn. En jawel!

Afgelopen zomer tijdens de kindermodebeurs Sunday School deed je ne sais quoi mee aan de modeshow. Bij het uitpakken van de je ne sais quoi outfits voor de modeshow waren Sonja, Rosanna en ik lyrisch.

Niet alleen de stijl is te gek, maar de kwaliteit is ook nog eens prachtig. De kinderen die tijdens de modeshow de catwalk op gingen in een je ne sais quoi outfit waren ook stuk voor stuk fan van hun looks.

Op het eerste gezicht denk je wellicht, wat is er nu bijzonder aan een off white sweater met “je ne sais quoi” op de voorkant?  Tja… ik zou zeggen. Kijk zelf maar eens goed naar de foto’s. De details maken het verschil.

Love Love de outfit van Fem
We hebben voor Fem een extra sweaters en leggings gebruikt in deze outfit styling. Zo kunnen we jullie laten zien zhoe gemakkelijk je een andere look creëert met een paar simpele aanpassingen in de outfit. 
sweater off white
sweater yellow
rokje
sjaal
legging yellow
legging streep
 

Guus draagt Nununu 
sweater Nununu
sweatpant Nununu

   

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.