• 12 February 2019
  • Kindermode styling

Deze outfit schreeuwt om lente!

Hoeveel jeans hebben jouw kinderen in de kast liggen? Mijn zoons hebben er best veel, maar toch ben ik altijd nog op zoek naar die ene speciale jeans. Want voor key items is er altijd ruimte! Toch?

Wil je jouw kinde(eren) on trend voor de dag laten komen, dan zijn de basis jeans modellen niet de modellen waarin je de show steelt. Maar in welke dan wel? Dat leggen we je met liefde  uit. Jeans met een streep aan de zijkant kennen jullie inmiddels wel, dat is een prima instapmodelletje. Hebben je kinderen iets meer lef en durven ze een stapje verder te gaan, ga dan voor de Scotch & Soda  jeans met tekst of logo aan de zijkant. En die toffe sterren en hartjes maken van deze stoere boysfriend pasvorm weer echt een girls item.

Om binnen het sportieve thema van styling te blijven kozen wij voor het geweldige glanzende bomberjasje van Levv . Maar wat draag je nu onder zo’n old pink jasje? De combinatie met de grasgroene ‘Girlish sweater’  ( budget en ook in meerdere kleuren verkrijgbaar!) was voor ons de speelse twist. En als je deze outfit dan ook nog combineert met gele streep sokken en een paar lila Vans dan schreeuwt deze outfit om lente!

 

Met deze meisjes outfit ben je 100% voorbereid op die eerste lente dag! 
Bomerjas LevvJeans Scotch R’belleSweater Name- itsokken MoloSchoenen Vans 

  

Xavier zijn outfit binnen dit kleur thema nog even bekijken?  Binnenkort Guus zijn outfit online….

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.