• 29 August 2017
  • Brand talk, Kindermode styling

Makoola onze nieuwe liefde uit Polen!

De mooiste wintercollecties combineren wij de komende weken voor de fijne nazomerdagen.

We stellen het dragen van de lange broeken, leggings én dikke vesten het liefst nog héél lang uit. En ook al gaan we volop winterjassen inspiratie brengen, we hopen dat ze nog tot oktober aan de kapstok mogen blijven hangen.

We hebben zo’n te gek opkomend Pools merk gevonden!

Makoola heet het én het is een pareltje. Makoola is onze nieuwe liefde uit Polen. Nu weten jullie vast wel dat wij op JustbyManon al vaker dolenthousiast zijn geworden van de Poolse kindermode ( en jullie ook!)  daarom showen we vandaag Makoola brand ook weer vol trots.

Toen ik voor het eerst naar de Makoola brand webshop ging, was ik niet direct enthousiast. Op de lookbook foto’s kwam de print bij mij erg aanwezig over, maar oh BOY wat ben ik verliefd op de combinatie die Orminde vandaag showt.

De pingping print ( zo noemt Orminde hem) is gewoon perfect! Zeker perfect op het leuke pittige rokje én in combinatie met het mooiste blousje voor meisjes dat ik in tijden heb gezien.

Wedden dat jullie na het zien van deze te gekke outfit foto’s van Orminde overtuigd zijn! Want wat ziet ze er weer tof uit vandaag. Kijk je mee?

Stoere hoge sokken van Bonnie Doon |  Dr Martens | Makoola Brand 

  

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.