• 12 September 2017
  • Brand talk

Lötiekids winter 2017

Kinderkledingmerk Lötiekids is er eentje die een beetje in de categorie “herinnert u zich deze nog? Nog? Nog?’ zit. Jaren geleden hebben we ook al meerdere keren over dit toffe Spaanse merk geschreven. De laatste tijd was Lötiekids bij mij een beetje weg gezakt, maar na het zien van de nieuwe collectie kan ik niet anders dan weer enthousiast worden.

Avontuurlijke vakantie naar het Andesgebergte

De Lötiekids winter 2017 collectie is geïnspireerd op een avontuurlijke vakantie naar het Andesgebergte. Verwacht dus veel prints met lama’s, katoenpluis en fototoestellen en andere bagage. Je krijgt er bijna zin van om in het vliegtuig te springen. Qua kleuren gaat Lötiekids, zoals altijd, voor afgewassen kleuren: groen, crème, taupe, groen en blauw. Vooral het lichte blauw vind ik heel fris in deze mix van kleuren.

Lötiekids is verkrijgbaar vanaf maat 74 tot en maat 146, oftewel maat 1 tot en met 11 zoals de maatvoering bij Lötiekids is. Geschikt voor een hele grote groep kinderen dus en dat snap ik wel, want de all over prints zijn niet te opvallend en ook nog cool voor prepubers.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Lötiekids?

Je vindt de gehele collectie in de webshop van Lötiekids. In Nederland shop je Lötiekids (tot maat 6-7) bij Kids & So.

Related Posts