• 06 March 2017
  • Brand talk

Little Man Happy

CUTE AND COLOURFUL

Vorig jaar hebben we al ook eens geschreven over Little Man Happy. Anders dan de naam doet vermoeden, worden niet alleen kleine mannetjes blij van de kleding van Little man Happy, ook meisjes (en natuurlijk wij als moeders) worden heel blij van dit gave Duitse merk.

” They love at me because I’m different. I laugh at them because they’re all the same.”

Deze tekst daar word ik helemaal blij van en zou zomaar eens onze nieuwe lijfspreuk kunnen worden! Die Kurt Cobain heeft hiermee een rake quote neer gezet! Dat geldt niet alleen voor ons, maar zeker ook voor de kleding van Little Man Happy. Die is namelijk ook lekker anders en lekker gek. Vooral als je de verschillende prints met elkaar combineert.

Ondanks de all over prints wordt de kleding van Little Man Happy nergens echt te schreeuwerig of teveel over the top. Dat komt waarschijnlijk doordat er nergens heftige kleuren gebruikt worden. Zo krijgt de collectie toch een beetje een minimalistische uitstraling.

De Bowie Eyes items zijn toch wel mijn absolute favoriet. De print vind ik te gek en de kleur is ook heel bijzonder. Op de foto’s lijkt het okergeel, maar in real life is het een okergeel waar ook nog een beetje een groentint doorheen zit. Echt een hele bijzondere kleur.

Little Man Happy is echt een merk waarvan we zeker weten dat jullie net zo blij worden als wij!

Je shopt het in de Little Man Happy webshop. Of in Nederland kan je terecht bij Orange Mayonnaise of in bijBonBonBleu die ook vermeld staat in onze JustbyManon shops.

 

 

Related Posts