• 18 September 2018
  • Brand talk

Let’s go to Australia met nOeser deze winter!

Vandaag mogen we jullie eindelijk de nieuwe wintercollectie van nOeser laten zien! Let’s go to Australia deze winter …

Ook dit seizoen heeft het JustbyManon team de styling van deze campagnebeelden mogen doen en dat maakt ons toch net even wat extra trots op de nieuwste campagnebeelden van de Australië collectie.

Naast het feit dat we vol trots naar de foto’s kijken, is ook de collectie iets waar wij heel enthousiast van worden. Zoals we van nOeser gewend zijn, zien we ook dit seizoen weer veel all over prints. Het thema is, zoals gezegd, Australië. Dus verwacht prints van onder andere boomerangs, kangoeroes, mieren en wombats. Ik mis alleen de knappe dokters van de Flying Doctors nog. Of ben ik dan gewoon een beetje een oude muts die bij Australië nog steeds gelijk aan deze serie uit de jaren 80 moet denken?

Qua kleur gaat nOeser dit seizoen voor veel zwart, wit, mintgroen en grijs met als opvallende accentkleuren geel, kobalblauw en bordeaux. Fijne trendkleuren voor de herfst en winter dus waar je eindeloos mee kan combineren.

Goed nieuws

Goed nieuws kan ik jullie ook nog geven, want vanaf dit seizoen is de fantastische collectie van nOeser verkrijgbaar tot en met maat 140. Zo kunnen de iets oudere kids eindelijk ook in de toffe prints en fijne soepele kwaliteit van nOeser rond lopen.

De collectie is verkrijgbaar bij Kixx Online

          

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.