• 18 October 2018
  • Trends

TREND: De lange winterjas voor jongens.

Deze winterjas maakt dit najaar zijn intrede.

Wat mij opvalt is dat de jongensmode steeds hipper gaat worden.  Meisjes stapten al een paar seizoen stylish in hun mooie lange wollenjassen rond op het schoolplein, maar bij de jongens bleven we nog steken bij een parka of in de meeste gevallen nog steeds een sportief kort jack.

Dit winterseizoen zien we bij de trendy jongensmerken de lange gewatteerde jas voor jongens opkomen. Uiteraard ben je als jongen helemaal on trend  in je wollen geruite lange jas, maar nee daar zijn mijn zoons het type niet voor. Guus viel als een blok voor de reversible lange jas van de Zara.

Een mooie budget winterjas waardoor ik het risico wel durf te nemen dat hij hem toch alleen maar draagt voor de fashion ( lees als hij met mij op pad gaat).  Naast dat het jasje erg licht is, is er ook nagedacht over het fietsen met een lange jas.  Aan de onderkant zitten drukknopen waardoor hij tijdens een fietsmomentje of zelf tijdens een potje voetbal toch de bewegingsruimte biedt die een kind nodig heeft. Als laatste pluspunt is de jas reversible, dus check je outfit. Ga jij voor groen of zwart vandaag. 

Bekijk hieronder hoe geweldige de skinny jeans ( die echt erg mooi skinny valt !) bij zo’n lange jas staat én dat zo’n camelkleur T-shirt niet alleen mooi staat bij donkere haren, maar dat het ook een geweldige match is bij zo’n blonde koppie.

Laat je inspireren door Guus zijn looks. 

Outfit Guus 
 lange winterjas jongens 
T-shirt long fit in camel
skinny jeans in blauwe wassing

  

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.