• 10 October 2017
  • Van de blogger...

Kom je in de hersftvakantie naar het styling event bij The Kids Republic ?

Yes de herfstvakantie is inzicht! De nazomer waar we met z’n allen wellicht nog heel veel zin in hadden, is definitief van de baan…. De temperatuur daalt dus de hoogste tijd om de herfst/winter garderobe voor je kinderen in huis te halen.

Tijdens het kindermode styling event bij the Kids Republic in Bilthoven is het styling team van JustbyManon aanwezig voor de beste trend informatie. Geven we je tips om een mooie garderobe voor je kinderen op te bouwen.

Met de juiste eye-catchers en de perfecte basics, mix & match jij er komende winter samen met je kinderen óók op los!

Op woensdag 18 oktober staan wij voor jullie klaar in de grootste kinderkledingwinkel van Nederland; The Kids Republic ( lees nog snel even het blog dat we over deze mooie kinderkledingwinkel schreven)  Als je je vooraf even aanmeld ( gratis) staat op het geplande tijdstip een styliste van het JustbyManon team voor je klaar om je te verrassen met een leuke styling en je te voorzien van de laatste trends op kindermode gebied.

Na de styling zetten we je kind(eren) als een echt fotomodel op de foto. Dat klinkt toch als een win-win situatie. Lekker shoppen én een leuke activiteit in de herfstvakantie!

INSCHRIJVEN

Het stylen tijdens het JustbyManon styling event is een feestje doordat we op afspraak werken!

Winkelen en wachten is voor veel kinderen niet hun favoriete bezigheid, en door op afspraak te werken is het voor de kinderen het aller fijnst.  Dat zie je terug in hun hippe outfits en ontspannen foto’s!

Schrijf je nu in!
De styling events van JustbyManon zitten snel vol geboekt, wacht dus niet te lang….Reserveer een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie bij  The Kids Republic inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via  Mail naar The Kids Republic  . Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving met tijdstip door. 

Tot snel bij The Kids Republic in Bilthoven.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.