• 17 October 2018
  • Trends

De kindermode trends en kleuren van deze herfst..

Deze zachte sweater maakt de herfst een stuk minder somber!

Wat opvalt is dat de kindermode trends van deze herfst ons doen denken aan de lente en zomer. We zien namelijk veel neutrale, lichte kleuren en zelfs off white is voor de herfst helemaal hot.

Je zal misschien denken dat dit een kleur is die alleen in de lente en zomer gedragen kan worden, maar niks is minder waar. De lichte kleur kunnen je kinderen ook goed dragen dit najaar, maar let wel op in welk materiaal je zo’n lichte kleur kiest. Het is toch herfst, dus ga voor een warme wol of mega zachte borg fleece zoals wij voor Guus gekozen hebben. Deze kleuren kan je ook goed combineren met een mosterdgele tint. Yes die Gosoaky winterjas stond toch al op onze wishlist dus kunnen we jullie die mega mooie unsiex winterjas voor kinderen vandaag even van dichtbij laten zien. Hij is zoals je van Gosoaky gewend bent, tegen wind, regen en sneeuw bestand. En daarnaast is hij gemaakt van een mooie dikke kwaliteit. leuk om te weten; binnen in de jas zitten banden zodat je kinderen de jas als rugzak kunnen dragen als het zonnetje weer eens te hard zijn best doet in de winter;-)

Hoe je de jas en de hoodie combineert is helemaal aan jou. Wij zouden hem adviseren op een stoere antraciet cargo broek en een paar Vans.  Draag je het met een paar snowboots? Dan creëer je een stoere winterse uitstraling. Bekijk de look hieronder.

Inspiratie items

Cargo jogpant van Indian Blue Jeans
Gele unisex Gosoaky winterjas
zachte hoodie van Finger in the Nose
muts 10days

   

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.