About us

JUSTBYMANON
Welkom op JustbyManon! Superleuk dat je komt kijken op het kindermode blog JustbyManon die als pionier de trendy internationale kindermode bij elkaar zoekt en op dit modeplatform samenbrengt om jou te inspireren.

We staan iedere dag weer te trappelen om jullie te voorzien van de nieuwste collecties, nemen jullie dagelijks mee naar de mooiste fysieke en online kinderkledingwinkels en showen met liefde dé upcoming kidsfashion brands.

We stylen er op los met de nieuwste kindermode collecties én hopen jullie met de minimalistische tikkeltje urban style van Manon en de uitgesproken kleurrijke unieke stijl van Sonja te inspireren. Wij houden van de vaak iets duurdere kleine creatieve merken, maar zijn ook niet vies van de commerciële merken en kindermode van de grotere ketens. Die mix van kindermode maakt JustbyManon juist zo uniek.

In “events” delen de merken en winkels rechtstreeks hun modenieuws. En trots zijn wij op “shops‘ waarin wij alle kinderkleding en kinderschoenen merken, leukste kinderkledingwinkels en webshops voor jullie hebben verzameld. En als klap op de vuurpijl kun je de fysieke winkels op de kaart van Nederland bekijken en zo snel beoordelen welke kinderkleding shop route jij gaat maken!

Wij zijn dolblij dat we op JustbyManon jou op het gebied van kindermode mogen inspireren, en hopen dat je met veel plezier naar onze blogs uitkijkt.

Veel lees en kijkplezier op het vernieuwde kindermode platform JustbyManon.Laat je weten wat je ervan vindt?

Liefs

Sonja & Manon

Manon

OPRICHTSTER JUSTBYMANON
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Manon Laarhoven en oprichtster van JustbyManon. Ik ben 41 jaar, getrouwd met mijn jeugdliefde, en moeder van drie zonen van 5 ( en een half!), 8 en 11 jaar.

 Na 10 jaar in dienstverband verantwoordelijk te zijn geweest voor de inkoopafdeling van een modeketen met 25 filialen, de één na de andere modewinkel te hebben geopend, is fashion in mijn bloed gaan zitten.

5 jaar geleden ben ik daarom kindermodeblog JustbyManon gestart. Ik wilde mijn inspiratie kwijt, maar ook andere vrouwen in mijn doelgroep inspireren. De kindermode schreeuwde om aandacht, en ik heb me daar vanaf 2011 in vastgebeten en heb de kindermode niet meer losgelaten.

Met JustbyManon hoop ik alle moeders te inspireren met mijn eigen kindermode stijl, maar wil ik ook graag laten zien dat kinderkleding meer is dan een kledingstuk. Ik wil jullie met mijn styling blogs, outfit inspiraties en live styling events graag de kunst van het combineren leren. Zodat jullie het vol enthousiasme kunnen toepassen bij jullie eigen kinderen.

 Met de lancering van de nieuwe website ( jan 2017) en de toevoeging van SHOPS waarop alle winkels van Nederland staan is de droom die ik  5 jaar geleden had over het online platform JustbyManon werkelijkheid is geworden!

JustbyManon is mijn passie, mijn werk, mijn droom, maar  jullie kindermode inspiratie platform.

Heel veel lees en kijk plezier, laat je weten wat jij van JustbyManon vindt?

Sonja

SENIOR EDITOR
Sonja haar leven stond na haar studie aan de Artemis Modeacademie in Rotterdam in het teken van mode. Haar liefde voor mode komt dus niet uit de lucht vallen en je kan wel zeggen dat ze hiermee geboren is.

Door haar dochtertje is Sonja zich 8 jaar geleden gaan richten op kindermode en vond zij bij JustbyManon een goede match in smaak en trends. In de afgelopen 4 jaren heeft Sonja zich gespecialiseerd in de trends en ontwikkelingen op het gebied van prints en stoffen. Sonja heeft een voorliefde voor de Scandinavische labels en prints en brengt letterlijk kleur op JustbyManon.

Sonja ademt JustbyManon en weet daarmee ook altijd weer de lezers te inspireren!