• 19 March 2018
  • Kindermode styling

24 maart 2018 – Kindermode styling event Ko & Flo

We trappen dit styling seizoen nét zoals afgelopen winter af bij de prachtige kinderkledingwinkel in Oosterhout Ko & Flo.

JUSTBYMANON STYLING EVENT KO & FLO OOSTERHOUT

Op zaterdag 24 maart is het styling team van JustbyManon voor de derde keer aanwezig in kinderkledingwinkel KO & Flo om jullie kindjes te voorzien van verrassende styling én fotoshoot.

Het mooie en enorm uitgebreide merkenpakket van Ko & Flo geeft ons de mogelijkheid om jullie tijdens de stylingsessie te voorzien van mix & match styling tips voor het nieuwe winterseizoen. Natuurlijk hebben wij ook tijd genoeg om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo wordt stylen een feestje, ook na het stylingevent bij Ko & FLo!

KO & FLO IS EEN VAN DE GROOTSTE KINDERKLEDINGWINKELS VAN NEDERLAND, EN DAAROM KIJKEN WIJ DES TE MEER UIT NAAR DIT STYLING EVENT!

Het stylen tijdens het JustbyManon styling events is een feestje doordat we op afspraak werken!

Winkelen en wachten is voor veel kinderen niet hun favoriete bezigheid, en door op afspraak te werken is het voor de kinderen het aller fijnst.  Dat zie je terug in hun hippe outfits en ontspannen foto’s!

Schrijf je nu in!
Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie bij  Ko & Flo inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via  Mail naar Ko & Flo . Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving met tijdstip door. 

Tot snel bij Ko & Flo,

Liefs Sonja, Rosanna en Manon.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.