• 01 July 2019
  • Shop love

De kinderkledingwinkel ‘KIND ZO BLIJ’ is de disco dip op je ijsje!

Wekelijks bezoeken wij van JustbyManon de leukste kindermode winkels van Nederland. Met onze liefde voor kindermode en uiteraard zelf ook aardig wat kids, kennen wij de winkels op ons duimpje.  En nét toen we dachten dat we alle leuke kinderkleding winkel hadden gehad ontdekten we ‘Kind zo Blij’!

Wij onthullen jullie vandaag de verborgen schat ‘KIND ZO BLIJ’ in Dordrecht met twee nóg leukere schatten als eigenaren.

Als je ‘Kind zo Blij’ binnenstapt merk je direct dat dit een winkel is waar je als klant keer op keer terug wilt komen. Niet alleen vanwege de fantastische merken die ze verkopen maar ook- misschien wel voorál – vanwege de eigenaren Stella en Nelleke . Of je nu opzoek bent naar de hipste kindermode merken van dit moment óf dat unieke merkje. Zij weten voor hun winkel samen de perfecte items uit de collecties te selecteren. Leuke gadgets en cadeau artikelen voor kleine en grote kinderen. Een perfect kraamcadeau of trendy schooltas? De winkel is niet groot, maar als je ‘Kind zo Blij’ binnenstapt vind je wat je zoekt!

Ik vroeg Stella en Nelleke meer over hun zelf en de winkel te vertellen, het interview lees je hieronder!

Wie zijn jullie?
Stella en Nelleke zijn 2 leuke 😉 moeders uit Dordrecht die elkaar 4 jaar geleden op het schoolplein tegenkwamen en steeds meer met elkaar omgingen. Na vele kopjes thee drinken, bleef het fantaseren over een winkel niet bij dromen, maar hadden ze de durf om daadwerkelijk hun winkel te beginnen. Nu, na 4 jaar kunnen ze zich niet eens meer voorstellen dat ze nog maar zo kort met elkaar werken. Ze vertellen dat ze nooit uitgekletst en uitgelachen raken en dat wanneer ze niet samen in de winkel zijn elkaar 1001 x what’s app’n. Ze werken keihard voor hun winkel ‘Kind zo Blij’, maar een baan die jezelf creëert is uiteraard ook leukste baan die er is! Ze kopen de mooiste kleding en accessoires in en vertellen vol trots dat ze (echt!) de leukste klanten hebben. Wat wil een mens nog meer?!

Hoe hebben jullie je merken pakket bepaald?
Tijdens hun halfjaarlijkse tripjes naar Playtime Parijs of op het internet laten ze zich graag inspireren. Als Stella en Nelleke een (nieuw) merk zien waarbij ze allebei het wow-gevoel hebben dan gaan ze kijken of het in hun winkel past. Ze hebben een winkel met een ‘goed verhaal’. Ze willen graag weten of alle producten op de ‘juiste manier’ gemaakt worden en het liefst van natuurlijke materialen, dit is essentieel.
Of het in hun winkel past kan dan ook nog op verschillende manieren uitgelegd worden ; ze vinden het namelijk belangrijk dat het merk met andere merken binnen hun merken pakket gecombineerd kan worden, maar aangezien het pandje in de binnenstad van Dordrecht niet zo groot is, moeten ze ieder seizoen weer heel selectief zijn in de collecties die ze inkopen omdat het anders niet “past” in de winkel.  Elk seizoen leren ze hun klanten beter kennen en hierdoor kunnen ze ook op de wensen van hun klanten en hun kinderen inspringen, waardoor ze de afgelopen twee jaar een gigantische groei hebben doorgemaakt.
Aankomende winter krijgen ze naast hun bestaande pakket er weer een aantal nieuwe merken bij. The Campamento, Monkind, A Monday in Copenhagen en Kids on the moon. Van MarMar Copenhagen zul je naast de prachtige babylijn, aankomend seizoen ook de grotere kids maten vinden bij ‘Kind zo Blij’

Van welk damesmerk zouden jullie een kindermode collectie willen zien?
De collectie van Baum und Pferdgarten zou echt te gek zijn voor de kleintjes. Yes, i agree! En met een toevoeging dat ze ook dolgraag een damescollectie van Long Live the Queen zouden willen zien. Yes please….

‘Kind zo Blij’ is de disco dip op het softijsje!

Wat maakt ‘Kind zo Blij’ uniek?
‘Kind zo Blij’ zit in het karakteristiek en lekker scheef 4 meter hoog pandje in het historische centrum van Dordrecht. Als je bij hun binnenstapt word je meteen blij van alle mooie kleding en andere accessoires. Stella en Nelleke willen graag  ( en ik beaam dat volledig)  een soort snoepwinkel voor moeders, vaders en grootouders zijn. Of zoals ze zelf zo mooi zeggen: de disco dip op je softijsje 😉
Ze zijn altijd op zoek naar de leukste producten zodat de klant steeds weer verrast wordt. Klanten zien hun winkel niet alleen als winkel, maar soms ook als een consultatiebureau (dan dé leuke versie !) en een buurtcafé ineen. Lekker kletsen over de opvoeding en door de ervaring met eigen kinderen hebben ze genoeg ervaring om te delen.

Facebook of Instagram?
‘Kind zo Blij’ is op  Facebook en Instagram te volgens. Al vinden ze zelf Instagram leuker en dan vooral de stories.
Daar plaatsen ze naast mooie, nieuwe artikelen een kijkje achter de schermen. Ik zeg ga ze volgen want ik hou van hun grappig filmpjes die ze daar elke dag weer plaatsen. Ze nemen het leven niet te serieus en proberen elke dag weer een glimlach op het gezicht van hun klanten te krijgen. Ze zien naast hun krachtige winkel Instagram echt als het visitekaartje van hun winkel.

‘Kind zo Blij’ in 2024?
Over 5 jaar hopen ze in een ander pand met meer ruimte te zitten en hebben ze nog meer leuke klanten. Iedereen in Dordrecht en omstreken weet dan hun winkel en webwinkel te vinden.  Kortom ze blijven dromen, maar willen vooral dat klanten en zijzelf kunnen blijven genieten van hun Kind zo Blij-avontuur!

Nu jullie ‘Kind zo Blij’ hebben leren kennen wil ik jullie aan de hand van mijn fotoblog nog heel graag meenemen naar de shop! Beloof me plechtig dat wanneer je in de buurt bent of een stukje om kan rijden écht even naar “Kind zo Blij’ in Dordrecht gaat, écht genieten.

Kan je niet zo lang wachten? Shop dan 24/7  de nét zo leuke collecties in de  Kind zo Blij webwinkel. Je pakketje wordt met liefde ingepakt door die enthousiaste ladies.

Kind zo Blij Store ; Voorstraat 428, 3311 CX Dordrecht

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.