• 20 September 2017
  • Shop love

Sorbet Kids Couture in Baarn

Verliefd, op slag verliefd. Op de merken, het pand en op de collecties van Sorbet kids couture in Baarn….

De Kinderkledingwinkel Sorbet Kids Couture in Baarn is totally da bomb.

Een nieuwe kinderkledingwinkel heeft altijd iets magisch, uiteraard had ik me voordat ik Sorbet Kids Couture ging bezoeken al even voorbereid qua merken op de webshop. Het viel me direct op dat de Sorbet Kids Couture webshop al zo’n fijne sfeertje had, en qua collecties en mijn persoonlijke favoriete merken zat het ook wel snor!

Bij het zien van het pand, de collecties, de etalages was ik verkocht! Sorbet Kids Couture is echt een fantastische kinderkledingwinkel, een aanwinst voor het midden van Nederland en voor mij gevaarlijk dichtbij;-)

Sorbet Kids Couture heeft een enorm leuk en verrassend baby,-en kindermode aanbod. Je vindt er namelijk zowel kleine unieke merken als de grotere trendy kindermode brands, dit geeft je de mogelijkheid om in deze winkel fijn te mixen en matchen tot een eigenwijze eigen stijl.

Parkeren kan heel gemakkelijk om de hoek, dus kom snel een keertje langs bij deze hippe kinderkledingwinkel in Baarn!

Is het ritje naar Baarn toch iets teveel van het goede ontdek dan de Sorbet Kids Couture selecties online. De leukste kindermode merken van 0-14 jaar. Ik weet zeker dat jullie ook gaan houden van deze kidsfashionshop!

Sorbet Kids Couture, Laanstraat 14, Baarn

  

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.